Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Σελινάτο

Σελινάτο

από kmir

selinatoΑπό την Μαριάνθη Κωστακέλλη

Υλικά

2 μεγάλα σέλινα (1 κιλό περίπου)

1 κρεμμύδι ξερό

2 κρεμμυδάκια χλωρά

½ κιλό κρέας χοιρινό σε μερίδες

1 αυγό

Αλάτι, πιπέρι και λεμόνι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεματάμε το σέλινο και σε μια άλλη τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια, τα ξερά και τα χλωρά. Αμέσως μετά ρίχνουμε το σέλινο και το κρέας. Προσθέτουμε το νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για μια ώρα περίπου. Όταν κλείσουμε το μάτι της κουζίνας προσθέτουμε το αυγολέμονο.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies