Υλικά
100 γραμμ. μπέικον
1 κρέμα γάλακτος
100 γραμμ. παρμεζάνα
1 φλιτζάνι άγριο ρύζι (Kίτρινο ρύζι ανάμεικτο με άγριο ρύζι για πιλάφι)
1 κύβο λαχανικών
Αλάτι, πιπέρι
2 και 1/2 φλιτζάνια νερό
Εκτέλεση
Με ελάχιστο βούτυρο τσιγαρίζουμε στο τηγάνι το μπέικον. Προσθέτουμε το ρύζι, το νερό, το αλάτι και προς το τέλος την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα. Τρίβουμε φρέσκο πιπέρι και όταν πιει τα υγρά του απολαμβάνουμε…