Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Ρύζι καρμπονάρα

Ρύζι καρμπονάρα

από kmir

ryzi_karbonaraΑπό τη Δαμασκηνή Σιμώνη

Υλικά

100 γραμμ. μπέικον

1 κρέμα γάλακτος

100 γραμμ. παρμεζάνα

1 φλιτζάνι άγριο ρύζι (Kίτρινο ρύζι ανάμεικτο με άγριο ρύζι για πιλάφι)

1 κύβο λαχανικών

Αλάτι, πιπέρι

2 και 1/2 φλιτζάνια νερό

Εκτέλεση

Με ελάχιστο βούτυρο τσιγαρίζουμε στο τηγάνι το μπέικον. Προσθέτουμε το ρύζι, το νερό, το αλάτι και προς το τέλος την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα. Τρίβουμε φρέσκο πιπέρι και όταν πιει τα υγρά του απολαμβάνουμε…

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies