Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Προστατεύστε την οικογένειά σας από τα κουνούπια

Προστατεύστε την οικογένειά σας από τα κουνούπια

από kmir

GAIA_mosquitoproducts1Πράσινες λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος των κουνουπιών παρουσιάστηκαν από την νέα εταιρία «GAIA – the call of nature» ως μια εναλλακτική πρόταση που φροντίζει την υγεία μας, το δέρμα των παιδιών και όχι μόνο. Πρόκειται για πιστοποιημένα προϊόντα φυσικής προέλευσης για την αντιμετώπιση των κουνουπιών. Είναι οικολογικά, οικονομικά, εύκολα στη χρήση, αποτελεσματικά και απόλυτα ασφαλή. Το κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι δρουν χωρίς καμία επίπτωση στην υγεία μας, χωρίς οσμές, χωρίς χρήση χημικών ή τοξικών σκευασμάτων ενώ αποδεικνύονται οικονομικά γιατί έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η σειρά αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

Η συσκευή Family Friend είναι μια προχωρημένη οικολογική ηλεκτρονική συσκευή, που καταπολεμάει τα κουνούπια μέσω υπερήχων, οι οποίοι δεν είναι αντιληπτοί από το ανθρώπινο αυτί (συχνότητα 22-28 ΚΗz). Κρατά μακριά τα ενοχλητικά έντομα, αφού τα κουνούπια ζαλίζονται και απομακρύνονται από την περιοχή που λειτουργεί η συσκευή. Δεν διαχέει καθόλου χημικές ουσίες στον αέρα, όπως οι ταμπλέτες και τα υγρά, έτσι είναι αποτελεσματική χωρίς να βλάπτει την υγεία. Με ένα πράσινο λαμπάκι τη νύχτα είναι ένας θαυμάσιος φίλος για τα παιδιά επειδή διαχέει ένα ξεκούραστο καθησυχαστικό πράσινο φώς. Είναι μια πολύ οικονομική λύση αν υπολογίσετε ότι η συσκευή έχει διάρκεια ζωής μέχρι και 10 χρόνια, ενώ καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια.

GAIA_mosquitoproducts4Το Mosquito Click με σύνθημα «Τσίμπημα εσύ – CLICK εγώ», βασίζει τη λειτουργία του στο πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο, που προέρχεται από την συμπίεση του χαλαζία καθώς πιέζετε το κουμπί του. Όταν το χρησιμοποιήσετε στην περιοχή του τσιμπήματος, αυτή η μικρή ενέργεια αδρανοποιεί την αντίδραση της ισταμίνης που προκαλεί την φαγούρα και το πρήξιμο από το τσίμπημα. Με το φυσικό αυτό αντίδοτο του τσιμπήματος, η φαγούρα θα σταματήσει και δεν θα νιώθετε πια την ανάγκη να ξύνετε την πληγή, κινδυνεύοντας με περεταίρω μόλυνση. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και διαρκεί περίπου 3 χρόνια ενώ είναι τόσο μικρό που μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας. Κανένα τζελ ή άλλη συμβατική μέθοδος δεν μπορεί να καλύψει τόσα τσιμπήματα με τόσο χαμηλό κόστος.

GAIA_MosquitoBand2Το Mosquito Band, είναι το μοντέρνο αντικουνουπικό βραχιόλι χωρίς χημικά. Είναι φτιαγμένο από σιλικόνη και περιέχει φυσικό βιολογικό έλαιο κιτρονέλλας, που λόγω της σιτρονελάλης και της γερανιόλης κρατάει μακριά τα κουνούπια και άλλα έντομα. Είναι αδιάβροχο, κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα και φοριέται εύκολα από μικρούς και μεγάλους. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο στην κατασκήνωση και γενικά σε όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Τα πρωτοποριακά οικολογικά προϊόντα της GAIA μας καλούν να αναζητήσουμε μέσα από τη φύση νέους τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητας μας. Διατίθενται σε φαρμακεία, σε επιλεγμένα σούπερ market και πολυκαταστήματα καλλυντικών. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τα οφέλη χρήσης τους μπορείτε να βρείτε στο www.gaia.eu.com.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies