Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Προληπτικός έλεγχος σε αγκράφες παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου…

Προληπτικός έλεγχος σε αγκράφες παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου…

από kmir

Asfaleia-AutokinitoΠροληπτικός έλεγχος, σε αγκράφες παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου CHICCO!

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ, εισαγωγέας των παιδικών προϊόντων με την επωνυμία CHICCO, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου της αγκράφας σε συστήματα πρόσδεσης για τα παρακάτω μοντέλα παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου.

Syntesis Autofix

Η παραγωγός εταιρεία των αγκραφών, SABELT S.P.A., διαπίστωσε πως ένα συγκεκριμένο μοντέλο αγκράφας που χρησιμοποιείται σε συστήματα συγκράτησης πιθανά να έχει κατασκευαστικό λάθος, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει θέμα ασφάλειας σε περίπτωση ατυχήματος, λόγω μειωμένης αποτελεσματικότητας του συστήματος συγκράτησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρων καθισμάτων παρακαλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://bit.ly/Chicco-Recalls και απαντώντας στις ερωτήσεις να διαπιστώσουν εάν η αγκράφα του καθίσματος αυτοκινήτου τους χρειάζεται να αντικατασταθεί. Σε αυτή την περίπτωση αναγράφουν τα στοιχεία τους και η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να τους αποσταλεί η αγκράφα που θα αντικατασταθεί, επιστρέφοντας στην εταιρεία την ελαττωματική (τα έξοδα μεταφορών επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου την εταιρεία).

Όσοι δεν διαθέτουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 62 41 400 (ώρες λειτουργίας από 9:00 έως 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή).

www.iefimerida.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies