Υλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας ή σφολιάτας
3 πράσα
200 γραμμάρια γκούντα
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
λάδι
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Αλείφουμε το ταψί με λάδι, στρώνουμε το φύλλο ή τα φύλλα κρούστας (τα οποία 10 κάτω 10 πάνω και ραντίζουμε με νερό στη κάθε σειρά), το αφήνουμε στην άκρη και ετοιμάζουμε τη γέμιση.
Πλένουμε τα πράσα και τα ψιλοκόβουμε. Τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι έως ότου μαραθούν, έπειτα μια πρέζα αλάτι-πιπέρι και το γκούντα. Ανακατεύουμε ρίχνοντας παράλληλα την κρέμα γάλακτος. Αδειάζουμε τη γέμιση στο ταψί, την στρώνουμε καλά, τέλος βάζουμε το φύλλο, ραντίζουμε με νερό και χαράζουμε τα κομμάτια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.