Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Πράσινα μακαρονάκια

Πράσινα μακαρονάκια

από kmir

prasina_makaroniaΑπό την Ευγενία Καββαδία-Μέμη

Υλικά

Μακαρόνια της αρεσκείας σας

5 φύλλα βασιλικο πλατύφυλλο

2 σκελιδες σκόρδο

2 κ.γ κουκουνάρι

λαδάκι

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

1. Στο μούλτι βάζουμε το βασιλικό μαζί με λίγο λάδι και το χτυπάμε για λίγο. Στη συνέχεια βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να λιώσουν. Δε ξεχνάμε να ανοίγουμε το καπάκι του μούλτι για να σπρώχνουμε τα υλικά στη βάση του μούλτι.

2. Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με της οδηγίες βρασμού.

3. Όταν βράσουν τα μακαρόνια, πριν τα στραγγίξουμε, κρατάμε 2 κουταλιές νερό. Ρίχνουμε ξανά τα μακαρόνια στην κατσαρόλα (έχουμε κλείσει το μάτι), τη σάλτσα και το νεράκι, για να ενωθούν τα υλικά μας.

Τα μακαρόνια μας είναι έτοιμα να σερβίρουμε!

Δειτε επισης...

Πράσινα μακαρονάκια

από kmir

Από την Ευγενία Καββαδία-Μέμη

Υλικά

Μακαρόνια της αρεσκείας σας

5 φύλλα βασιλικο πλατύφυλλο

2 σκελιδες σκόρδο

2 κ.γ κουκουνάρι

λαδάκι

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

1. Στο μούλτι βάζουμε το βασιλικό μαζί με λίγο λάδι και το χτυπάμε για λίγο. Στη συνέχεια βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να λιώσουν. Δε ξεχνάμε να ανοίγουμε το καπάκι του μούλτι για να σπρώχνουμε τα υλικά στη βάση του μούλτι.

2. Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με της οδηγίες βρασμού.

3. Όταν βράσουν τα μακαρόνια, πριν τα στραγγίξουμε, κρατάμε 2 κουταλιές νερό. Ρίχνουμε ξανά τα μακαρόνια στην κατσαρόλα (έχουμε κλείσει το μάτι), τη σάλτσα και το νεράκι, για να ενωθούν τα υλικά μας.

Τα μακαρόνια μας είναι έτοιμα να σερβίρουμε!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies