Υλικά
1 κεσέ γιαούρτι
1 κεσέ λάδι
1 ½ κεσέ ζάχαρη
1 κεσέ γιαούρτι
1 ½ κεσέ χυμο πορτοκαλιού
2 βανίλιες
4 αυγά
1 φάκελο baking powder
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
6-8 φύλλα κρούστας
Για το σιρόπι
2 ποτήρια ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
λίγο χυμό πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη με το σύρμα, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα και τα κόβουμε στα 4 κομμάτια , τα τσαλακώνουμε και τα πετάμε στο μείγμα να μουλιάσουν καλά. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσει. Σιροπιάζουμε μόλις κρυώσει.