Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Πλήρης ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος, για τις φίλες του familylife.gr με 50 ευρώ

Πλήρης ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος, για τις φίλες του familylife.gr με 50 ευρώ

από kmir

ProkopakisΤο familylife.gr με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου στις 4/02 και σε συνεργασία με τον κ. Θωμά Ι. Προκοπάκη, χειρουργό- γυναικολόγο, μαιευτήρα σας προσφέρει έναν πλήρη ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο αρχικής αξίας 100 ευρώ, στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ.

H υπηρεσία περιλαμβάνει:

Μια γυναικολογική εξέταση

Ένα test Παπανικολάου

Ένα υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων (κολπικό υπερηχογράφημα)

Μια ψηλάφηση μαστού

Ένα υπερηχογράφημα μαστού

Πιο αναλυτικά:

1. Γυναικολογική εξέταση: γίνεται αμφίχειρα κάθε χρόνο και δίνει πληροφορίες στο γιατρό για την γενικότερη κατάσταση του εσωτερικού γεννητικού συστήματος.

2. Test Παπανικολάου: γίνεται κάθε χρόνο και είναι ο κυτταρολογικός έλεγχος του κόλπου, του εξωτραχήλου και του ενδροτραχήλου. Μετά από σύσταση του γιατρού μπορεί να ζητηθεί έλεγχος ανά 3μηνο ή 6μηνο.

3. Υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων: γίνεται κάθε χρόνο και αναπαριστά την εικόνα της ανατομίας των έσω γεννητικών οργάνων καθώς και την παθολογία τους. Μετά από σύσταση του γιατρού μπορεί να συστηθεί επανέλεγχος ή έλεγχος ανά 6μηνο.

4. Ψηλάφηση μαστού: Γίνεται κάθε χρόνο στη γυναικολογική εξέταση. Μετά από σύσταση του γιατρού διενεργείται περαιτέρω έλεγχος.

5. Υπερηχογράφημα μαστού: Γίνεται κάθε χρόνο στη γυναικολογική εξέταση. Μετά από σύσταση του γιατρού διενεργείται περαιτέρω έλεγχος. Δεν υποκαθιστά τη μαστογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies