Υλικά:
- 1 κιλό παντζάρια βρασμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 3 κ.σ ελαιόλαδο
- 4 κ.σ 3ύδι
- Αλάτι
- Μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια αφού τα έχουμε βράσει για να μην χάσουν το χρώμα τους και τα κόβουμε σε ροδέλες.
- Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά και στη συνέχεια περιχύνουμε τις ροδέλες με τη σος γιαουρτιού.
- Αφήνουμε την πατζαροσαλάτα στο ψυγείο να παγώσει για μία ώρα.