Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Πατζαροσαλάτα

Πατζαροσαλάτα

από kmir

ΠΑΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑΑπό τον Δημήτρη, Ν. Ιωνία

Υλικά:

  • 1 κιλό παντζάρια βρασμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κ.σ ελαιόλαδο
  • 4 κ.σ 3ύδι
  • Αλάτι
  • Μαύρο πιπέρι

 

Εκτέλεση:

  • Ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια αφού τα έχουμε βράσει για να μην χάσουν το χρώμα τους και τα κόβουμε σε ροδέλες.
  • Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά και στη συνέχεια περιχύνουμε τις ροδέλες με τη σος γιαουρτιού.
  • Αφήνουμε την πατζαροσαλάτα στο ψυγείο να παγώσει για μία ώρα.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies