Της Αλεξίας Σ., Καισαριανή
Μια ωραία ιδέα για να αποφύγουμε τα τηγανιτά το καλοκαίρι.
Υλικά
- -1 κιλό πατάτες
- -Λίγο λάδι
- -Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- -1 κ.σ. μουστάρδα
Εκτέλεση
- -Ψιλοκόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες. Καλό θα είναι οι ροδέλες να έχουν μεταξύ τους το ίδιο πάχος.
- -Καλύπτουμε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα, και βάζουμε μέσα τις πατάτες.
- -Ραντίζουμε με λίγο λάδι.
- -Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και στο τέλος αν θέλουμε ρίχνουμε και την μουστάρδα.
- -Ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά στους 180ο C για 30 λεπτά.
Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail στο [email protected] με τίτλο “ΣΥΝΤΑΓΗ”. |