Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Πατατάκια σπιτικά

Πατατάκια σπιτικά

από kmir

patatakia_spitikaΑπό την Ελένη Παραρά

Υλικά

Πατάτες (όσες θέλουμε)

Ρίγανη

Λίγο βούτυρο/λάδι

αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τις πατάτες, τις κόβετε σε λεπτές ροδέλες, τις σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί, και τις βάζετε στο λάδι μέχρι να χρυσίσουν. Τις ακουμπάτε σε απορροφητικό χαρτί και αλατίζετε. Πασπαλίζετε με ρίγανη και προσθέτετε λίγο βούτυρο αν θέλετε για άρωμα.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies