Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Πασχαλινά κουλούρια με πορτοκάλι!

Πασχαλινά κουλούρια με πορτοκάλι!

από kmir

PasxalinaKoulouriaΤης Πηνελόπης Αναστασίου

Υλικά
250 γρ. μαργαρίνη
1 1/2 κούπα ζάχαρη
2 αυγά
1 γιαούρτι
το χυμό και το ξύσμα ενός πορτοκαλιού
1 κιλό αλεύρι φαρίνα
2 κ.γ μπέικιν πάουντερ
ελάχιστη σόδα μαγειρική
1 κρόκο με λίγο νεράκι για

Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, κατόπιν το γιαούρτι και μετά ρίχνουμε μέσα το χυμό-ξύσμα. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη που να μην κολλάει στα δάχτυλα. Πλάθουμε τα κουλουράκια μας, τα αλείφουμε με το κρόκο-νερό, τα βάζουμε σε ταψί, με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies