Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Παντζαροσαλάτα

Παντζαροσαλάτα

από kmir

PatzaroSalataΑπό την Ευανθία Τσοπανίδου

Υλικά

1 κιλό παντζάρια

1/2 κιλό γιαούρτι

1/2 κιλό μαγιονέζα

5 σκελίδες σκόρδο

αλάτι

ελαιόλαδο

ξύδι

Εκτέλεση

Βράζετε τα παντζάρια. Τα ψιλοκόβετε ή τα λιώνετε. Ρίχνετε μαζί 300 γρ. γιαούρτι από 500 γρ. και 300 γρ. μαγιονέζα από 500 γρ. Προσθέτετε 5 σκελίδες σκόρδο αφού τις έχετε πριν κοπανισμένες, 2 κ.σ. λάδι, 1 κ.σ. ξύδι και αλάτι. Ανακατεύετε καλά όλα μαζί και τα βάζετε σε μια σουπιέρα. Γαρνίρετε με το υπόλοιπο γιαούρτι και τη μαγιονέζα.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies