Υλικά
1 κιλό παντζάρια
1/2 κιλό γιαούρτι
1/2 κιλό μαγιονέζα
5 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
ελαιόλαδο
ξύδι
Εκτέλεση
Βράζετε τα παντζάρια. Τα ψιλοκόβετε ή τα λιώνετε. Ρίχνετε μαζί 300 γρ. γιαούρτι από 500 γρ. και 300 γρ. μαγιονέζα από 500 γρ. Προσθέτετε 5 σκελίδες σκόρδο αφού τις έχετε πριν κοπανισμένες, 2 κ.σ. λάδι, 1 κ.σ. ξύδι και αλάτι. Ανακατεύετε καλά όλα μαζί και τα βάζετε σε μια σουπιέρα. Γαρνίρετε με το υπόλοιπο γιαούρτι και τη μαγιονέζα.