Αρχική ΔιάφοραΔιάφορα Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Egg0+

Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Egg0+

από kmir

babyhome-product-eggo-front purple

Η ασφάλεια των παιδιών μας όταν είμαστε στο αυτοκίνητο είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Πως μπορούμε λοιπόν να είμαστε ήσυχοι για την προστασία των παιδιών μας ενώ οδηγούμε;

Τώρα που το καλοκαίρι έφτασε οι βόλτες με το αυτοκίνητο αυξάνονται, για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ την ασφάλεια του μωρό μας! Έχετε πάντα τοποθετημένο στο αυτοκίνητο σας το παιδικό κάθισμα!  Αν ωστόσο δεν ξέρετε ποιο κάθισμα αυτοκινήτου θα προστατέψει καλύτερα το παιδί σας, η εταιρεία babyhome πρωτοπορεί και λανσάρει ένα πολύ ασφαλές και αναπαυτικό κάθισμα αυτοκινήτου το Egg0+.

Μάθετε λοιπόν τους λόγούς για να διαλέξετε αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου  για το μωρό σας;

Πληροφορίες για το παιδικό κάθισμα Egg0+

Το Egg0+ είναι ένα άκαμπτο αλλά αναπαυτικό κάθισμα αυτοκινήτου για βρέφη έως 2 κιλά. Το σύστημα σύνδεσής του συνδυάζει τη ζώνη ασφαλείας του οχήματος με ένα λουρί που προσαρμόζεται με πέντε σημεία σύνδεσης για να κρατηθεί το βρέφος ασφαλές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Οπότε μπορεί μετατραπεί σε χρήσιμο καροτσάκι από τη γέννηση μέχρι τους 36 μήνες.

Πληροφορίες για την εταιρεία babyhome

Το Babyhome είναι μια ισπανική επιχείρηση με έδρα τη Βαρκελώνη που κατασκευάζει προϊόντα υψηλής σχεδίασης, ιδιαίτερα λειτουργικά και ελαφριά ειδικά για μωρά. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται, στο άριστο σχέδιο και δέσμευση μας είναι η παραγωγή λειτουργικών και ασφαλών προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρείας : http://www.babyhome.es/gr/en 

 

babyhome-product-eggo-emotion perfil 3logo-babyhomebabyhome-product-eggo-perfil purple positions

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies