Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Παγωμένο γιαούρτι

Παγωμένο γιαούρτι

από kmir

pagomeno_giaourtiΑπό τη Μυρσίνη Πελεκανάκη

Υλικά

1 κεσεδάκι γιαούρτι

1 κουταλιά της σούπας μέλι

1 κουταλιά της σούπας γάλα φρέσκο

5 αμύγδαλα κομματιασμένα

1 κουταλιά της σούπας γάλα συμπυκνωμένο

1 βανίλια

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι, το μέλι, το γάλα, και την βανίλια, μέχρι να γίνει σαν αφρόγαλα του φρέντο. Τοποθετούμε στην κατάψυξη. Αφαιρούμε από την κατάψυξη μετά από 1-2 ώρες (όταν θα έχει παγώσει το μισό) και το ξαναχτυπάμε! ‘Όταν παγώσει όλο, αν δεν βγαίνει με ευκολία με το κουτάλι, αφήνουμε έξω από την κατάψυξη για κάνα μισάωρο.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies