Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Νέο κατάστημα Plan Τoys στη Νέα Σμύρνη

Νέο κατάστημα Plan Τoys στη Νέα Σμύρνη

από kmir

Νέο κατάστημα Plan Τoys στη Νέα Σμύρνη Η Plan Toys, η πρώτη «πράσινη» εταιρία παραγωγής και εμπορίας οικολογικών και εκπαιδευτικών παιχνιδιών, διευρύνει το δίκτυο διανομής της με ένα νέο shop in shop κατάστημα στη Νέα Σμύρνη. Στο κατάστημα Το Σπίτι της Χαράς, στην οδό Δευτέρας Μαΐου 3, πέρα από τη μεγάλη γκάμα σε παιδικό βιβλίο, πλέον ο γονιός μπορεί να βρει τα μοναδικά παιχνίδια Plan Toys, τα οποία κατασκευάζονται από 100% οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Η εργονομική σχεδίαση των παιχνιδιών έχει ως στόχο να διεγείρει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών, να προωθήσει τη σωματική και πνευματική τους ανάπτυξη, καλλιεργώντας παράλληλα την αγάπη τους για το περιβάλλον. Επιπλέον, στο κατάστημα διατίθεται και η σειρά Plan Education, το πρωτοποριακό σύστημα εκμάθησης της Plan Toys για παιδιά 3 έως 8 ετών που απευθύνεται σε δασκάλους και εκπαιδευτικούς και πλέον είναι διαθέσιμη και στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Έχοντας ως επίκεντρο της φιλοσοφίας τους το σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, τα παιχνίδια Plan Toys έχουν αποσπάσει πολλά διεθνή βραβεία και διακρίσεις για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους, την εκπαιδευτική τους αξία, την άριστη ποιότητα και τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας για το παιδί.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies