Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Νέα διπλή συσκευασία στραγγιστό γιαούρτι ΚΡΙ-ΚΡΙ 2% με γλυκό βύσσινο

Νέα διπλή συσκευασία στραγγιστό γιαούρτι ΚΡΙ-ΚΡΙ 2% με γλυκό βύσσινο

από kmir

Νέα διπλή συσκευασία στραγγιστό γιαούρτι ΚΡΙ-ΚΡΙ 2% με γλυκό βύσσινοΗ ΚΡΙ-ΚΡΙ παρουσιάζει την αγαπημένη παραδοσιακή γεύση για το στραγγιστό γιαούρτι 2% ΚΡΙ-ΚΡΙ με γλυκό του κουταλιού βύσσινο σε νέα διπλή συσκευασία. Ο αγαπημένος σας απολαυστικός συνδυασμός γίνεται διπλός! Το στραγγιστό γιαούρτι ΚΡΙ-ΚΡΙ, από 100% Ελληνικό γάλα Σερρών, συνδυάστηκε υπέροχα με γλυκό του κουταλιού βύσσινο και κυκλοφορεί τώρα σε συσκευασία των δύο.

 

Το «στραγγιστό 2 % με βύσσινο» χωρίς συντηρητικά, με την χαρακτηριστική φρεσκάδα και την απαλή γεύση, έρχεται να προσφέρει ακόμα περισσότερη αυθεντική απόλαυση για όποιον θέλει να γευθεί ένα πραγματικά ελαφρύ και υγιεινό επιδόρπιο, να το μοιραστεί με κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο ή και να κρατήσει την διπλή απόλαυση όλη δική του! Η συσκευασία αποτελείται από 2 κύπελλα που περιέχουν στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά και ξεχωριστό τμήμα με καπάκι που περιέχει το γλυκό του κουταλιού.

 

Το κάθε κύπελλο κλείνει με αλουμινόφυλλο το οποίο παρέχει στον καταναλωτή όλες τις απαραίτητες διατροφικές πληροφορίες και διατηρεί τη μοναδική φρεσκάδα του γιαουρτιού.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies