Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες με το κόκαλο
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί έμενταλ
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα ντιζόν (με σπόρο)
3 κουταλιές της σούπας φρέσκια κρέμα
Αλάτι/πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί, την μουστάρδα και την φρέσκια κρέμα και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά μας. Όταν οι μπριζόλες μας είναι σχεδόν έτοιμες, με ένα κουτάλι περιχύνουμε αρκετό μείγμα τυριού στην μία πλευρά και αφήνουμε στην σχάρα μας για ακόμα περίπου 2 λεπτά μέχρι να λιώσει εντελώς το τυρί και να δημιουργηθεί μία ωραία σάλτσα.