Από την Μαρία Τσιλβίδου
Υλικά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα
1 νεροπότηρο γάλα
2 αυγά
1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 νεροπότηρο τριμμένη φρυγανιά
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
ρίγανη τριμμένη
1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
2 κουταλάκια αλάτι
1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάλτε όλα τα υλικά και ζυμώστε καλά, πλάθετε τον κιμά σε μέτρια μπιφτέκια. Ψήστε τα μπιφτέκια για 45 λεπτά.