Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Μπακαλιάρος στιφάδο

Μπακαλιάρος στιφάδο

από kmir

MpakaliarosΥλικά

1 κιλό μπακαλιάρο
1½ κιλό κρεµµύδια
1 σκελίδα σκόρδο
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
2/3 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
1 δαφνόφυλλο
3-4 κόκκοι μπαχάρι
400 γρ. ντομάτες
1/2 φλ. τσαγιού σταφίδα ξανθή
1/2 φλ. τσαγιού κουκουνάρι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά τα κρεµµύδια και τοα σκόρδο μέχρι να γίνουν διάφανα, χωρίς να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το μπαχάρι, το δαφνόφυλλο και σβήνουμε µε το κρασί. Τρίβουμε πιπέρι και ρίχνουμε την ντομάτα. Αφήνουμε τη να βράσει για 10 λεπτά. Την αδειάζουμε σε μικρό πυρέξ. Προσθέτουμε τα κουκουνάρια και τις σταφίδες. Ανακατεύουμε καλά. Πανάρουµε τον μπακαλιάρο στο αλεύρι και τα αφήνουμε όλα μαζί να μαγειρευτούν στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies