Υλικά
Μοσχαράκι κομμένο σε κύβους και μαγειρεμένο κοκκινιστό
Μελιτζάνες τηγανιτές κομμένες μακρόστενες
Τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα κομμάτι κρέας, το τυλίγουμε με την τηγανιτή μελιτζάνα και το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα. Το ίδιο κάνουμε και με τα υπόλοιπα κομμάτια μέχρι να τελειώσουν. Τα τοποθετούμε σε PYREX και από πάνω περιχύνουμε το ζουμί που έμεινε στην κατσαρόλα από το κοκκινιστό και πασπαλίζουμε με τυρί τριμμένο. Ψήνουμε στο φούρνο για 1/2 ώρα ίσως και λίγο παραπάνω.