Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Μοσχαράκι με σάλτσα μανιταριών

Μοσχαράκι με σάλτσα μανιταριών

από kmir


MosxariMushroomΤης Μαρίας Χατζή

Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
1 κρεμμύδι
1 καρότο
1 ποτήρι κρασί
αλάτι
πιπέρι
μπαχάρι
μαϊντανό
1 κρέμα γάλακτος
1 κουτί μανιτάρια σε φέτες
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και φυτικό μαγειρικό λίπος. Σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές να ροδίσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι με το καρότο, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σοταριστούν αρκετά. Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε 2-3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, 5 κόκκους μπαχάρι και ρίχνουμε νερό μέχρι να το σκεπάστεί το κρέας στην κατσαρόλα. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Τέλος προσθέτουμε τον μαϊντανό, την κρέμα γάλακτος και τα μανιτάρια και περιμένουμε να “δέσει” η σάλτσα. Σερβίρουμε με ζυμαρικά ή ότι άλλο μας αρέσει.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies