Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Μισός αιώνας έρωτα, δύο γάμοι, ένα διαζύγιο!

Μισός αιώνας έρωτα, δύο γάμοι, ένα διαζύγιο!

από kmir

erwtas1Ένα ζευγάρι από το Drayton Basset ενώθηκε ξανά με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από 58 χρόνια!

Η Ollie Ingram και ο Wills Holmes κατάλαβαν τελικά λίγο πριν από τα 80 τους χρόνια, πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον και αποφάσισαν να παντρευτούν ξανά μετά από 48 χρόνια διαζυγίου…

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες, όταν οι δύο τους ξανασυναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Μιλούσανε για αρκετή ώρα και μέσα από τη συζήτηση, άρχισαν να καταλαβαίνουν πως αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Έτσι, πήραν την απόφαση να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και ενώθηκαν ξανά με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Αυτή τη φορά η τελετή ήταν πολύ λιτή, έγινε σε αίθουσα ξενοδοχείου, επέλεξαν τον πολιτικό γάμο και λίγους καλούς φίλους και συγγενείς. Το αξιοσημείωτο γεγονός, όμως είναι ότι παντρεύτηκαν με τις ίδιες βέρες που φορούσαν στον πρώτο τους γάμο. Να σημειωθεί ότι ζευγάρι είχε παντρευτεί για πρώτη φορά το 1955, αλλά χώρισε μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου.

«Ήμασταν μαζί για δέκα χρόνια και αποκτήσαμε δύο παιδιά. Όμως είχαμε παντρευτεί πολύ νέοι και ήταν και για τους δυο μας η πρώτη μας σχέση, έτσι τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά και χωρίσαμε. Βρεθήκαμε σε μια οικογενειακή γιορτή και στο τέλος της βραδιάς καταλήξαμε να κοιμόμαστε αγκαλιά. Αρραβωνιαστήκαμε με το ίδιο δαχτυλίδι που μου είχε πάρει όταν ήμουν 17 ετών» είπε η Ollie.

Τότε…

erwtas 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

… και τώρα!

16295-e3 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.real.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies