Αρχική Μωρό 0-2Βρεφική Περιποίηση Με τη Libero η αλλαγή της πάνας γίνεται μία ακόμη ευκαιρία να αγαπήσουμε την κάθε στιγμή με το μωρό μας!

Με τη Libero η αλλαγή της πάνας γίνεται μία ακόμη ευκαιρία να αγαπήσουμε την κάθε στιγμή με το μωρό μας!

από kmir

Libero logoΘα αλλάξετε την πάνα του μωρού σας περίπου 4.500 φορές…

Μήπως να τις δείτε σαν ευκαιρίες να ζήσετε στιγμές αγάπης μαζί τους; προτείνει η Libero μέσα από τη νέα της φιλοσοφία. Αγάπησε την κάθε στιγμή! Στόχος της νέας φιλοσοφίας και του κινήματος Αγάπησε την κάθε στιγμή, είναι η Libero να παρουσιάσει στους νέους γονείς τον τρόπο να δουν την αλλαγή της πάνας του μωρού τους, και όχι μόνο, διαφορετικά. Να την αντιμετωπίσουν σαν μία ευκαιρία να βρεθούν κοντά στο μωρό τους για μία ακόμη παραπάνω στιγμή, να το αγκαλιάσουν, να το φιλήσουν και να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Μέσα στην ημέρα περνάνε πάρα πολλές στιγμές απαρατήρητες ή δεδομένες, και το αποτέλεσμα είναι να χάνουμε σημαντικές στιγμές με το μωρό μας, όπως το βλέμμα που μας ρίχνει όταν προσπαθούμε να το ηρεμήσουμε από το κλάμα, το χαμόγελο που μπορεί να μην δούμε γιατί χτύπησε το τηλέφωνο, το γέλιο του την ώρα που του αλλάζουμε την πάνα και το γαργαλάμε. Αμέτρητες στιγμές που μένουν για μια ζωή αν τις ζήσουμε και τις αγαπήσουμε!

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας η Libero παρουσιάζει στο κοινό το www.LoveEveryMoment.gr, ένα site το οποίο ενισχύει όλη τη δυναμική αυτού του κινήματος και προτρέπει τους γονείς να κάνουν τις δικές τους δεσμεύσεις απέναντι στα παιδιά τους.

1) Να γυρίσω σπίτι πριν κοιμηθεί τουλάχιστον 2 φορές αυτή την εβδομάδα

2) Αύριο να παίξω μαζί του τουλάχιστον για μία ολόκληρη ώρα χωρίς να μας διακόψει κανείς

3) Να μη βαρεθώ να του διαβάσω πάλι το ίδιο παραμύθι για 1254η φορά

4) Αύριο το απόγευμα να το κρατήσω εγώ απασχολημένο, όχι η τηλεόραση

5) Να του εξηγήσω με υπομονή γιατί του λέω «όχι». Και μετά να του το ξανά- εξηγήσω

6) Να μην αναβάλλω άλλο ένα σημαντικό ραντεβού. Τη βόλτα στην παιδική χαρά.

Είτε ταυτίζονται με μία, δύο, όλες ή και παραπάνω από αυτές το Libero προκαλεί τους γονείς να αγαπήσουν την κάθε στιγμή με τα παιδιά τους, να μην αφήνουν στιγμές απαρατήρητες ή δεδομένες γιατί κάθε στιγμή είναι μοναδική και έχει τη δική της δυναμική.

Η Μαρία Σαμπανίδου, BrandManager της Libero, δήλωσε σχετικά: « Στη Libero με το κίνημα Αγάπησε την κάθε στιγμή, θέλουμε να πετύχουμε ακριβώς αυτό που λέμε, να προσφέρουμε στους γονείς τη δυνατότητα να δουν την αλλαγή της πάνας σαν μια στιγμή αγάπης με τα παιδιά τους και να τη δουν σαν ευκαιρία για να αγκαλιάσουν για μία ακόμη φορά το μωρό τους μέσα στην ημέρα. Να γελάσουν και να παίξουν εκείνη τη στιγμή μαζί τους χαράσσοντας στη μνήμη και των δύο μία ακόμη ιδιαίτερη ανάμνηση που θα τους μείνει για μια ζωή ».

libero-advertorial-1libero-advertorial-2libero-advertorial-3libero-advertorial-4

Μπείτε και εσείς στο www.LoveEveryMoment.gr και επιλέξτε τη δική σας υπόσχεση για εσάς και το μωρό σας.

 

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies