Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η από τις πέντε «Κυριακές στη Γη»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η από τις πέντε «Κυριακές στη Γη»

από kmir

photo_1-1Τα παιδιά μαθαίνουν πώς να φροντίζουν για τα δάση του πλανήτη στην εκπαιδευτική γωνιά της Tetra Pak, στο «Κέντρο της Γης»!

Ένα διαφορετικό πρόγραμμα βιωματικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος ξεκίνησε από την Tetra Pak Hellas σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Οργάνωση Γη», με αφορμή την πιστοποίηση της εταιρείας από τον οργανισμό FSC®. Εκατοντάδες παιδιά και γονείς που βρέθηκαν την Κυριακή 31 Μαρτίου στον καταπράσινο χώρο του «Κέντρου της Γης». Πέρασαν μια ξεχωριστή μέρα κοντά στη φύση, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να μάθουν γιατί είναι σημαντικό να φροντίζουμε για τα δάση του πλανήτη μας, στην περιβαλλοντική γωνιά της Tetra Pak Hellas.

Διασκεδαστικές δραστηριότητες που είχαν σχεδιάσει παιδαγωγοί ειδικά για τα παιδιά, ενθουσίασαν τους μικρούς επισκέπτες, που ζωγράφισαν λευκές χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak και έμαθαν για την αξία της ανακύκλωσης μέσα από ομαδικά παιχνίδια. Παράλληλα, οι μεγαλύτεροι επισκέφθηκαν την ειδικά διαμορφωμένη έκθεση της Tetra Pak Hellas και ενημερώθηκαν για την υπεύθυνη δασοκομία, την πιστοποίηση την εταιρείας από τον διεθνή οργανισμό Forest Stewardship Council® (FSC®), αλλά και για τα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα των χάρτινων συσκευασιών Tetra Pak.

Στο πλαίσιο της 1ης «Κυριακής στη Γη» με την υποστήριξη της Tetra Pak Hellas, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το δέντρο από χάρτινες συσκευασίες που «ζωντάνεψε» με χρωματιστές ζωγραφιές και ευχές για τα δάση του πλανήτη, από παιδιά κάθε ηλικίας.

Η Tetra Pak Hellas υιοθετεί, την «Κυριακή στη Γη» στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής της πολιτικής, παγκοσμίως να συνεργάζεται με μη κυβερνητικούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των καταναλωτών. To περιβαλλοντικό πρόγραμμα της Tetra Pak Hellas πραγματοποιείται, κάθε Κυριακή από τις 31 Μαρτίου έως και τις 28 Απριλίου από τις 10.00 έως τις 17.00, με δωρεάν πρόσβαση για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στο «Κέντρο της Γης», μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της «Οργάνωσης Γη», www.ogi.gr

Πληροφορίες για την Tetra Pak

Η Tetra Pak είναι η κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, παρέχουμε ασφαλή, πρωτοποριακά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, που ικανοποιούν καθημερινά τις ανάγκες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε περισσότερες από 170 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με περίπου 23.000 εργαζομένους σε περισσότερες από 85 χώρες, πιστεύουμε στην υπεύθυνη ηγεσία στο χώρο και στη βιώσιμη προσέγγιση της επιχειρηματικής δράσης. Το μότο μας «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ™» αντικατοπτρίζει το όραμά μας, για ασφαλή και διαθέσιμα τρόφιμα παντού. 

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies