Υλικά
1 κουνέλι σε μερίδες
Κρεμμύδι, σκόρδο
1 ποτηράκι τσίπουρο
1 ποτήρι μπύρα
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
Αλάτι-πιπέρι, δενδρολίβανο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κουνέλι σε τηγάνι και μόλις είναι έτοιμο το βάζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα. Στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε κρεμμύδια και σκόρδο και τα σβήνουμε με το τσίπουρο και όλα μαζί τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Έπειτα προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και το λάδι και νερό για να σκεπαστεί το κουνέλι. Σε μια ώρα είναι έτοιμο. Σερβίρεται με πουρέ, πατάτες τηγανητές, ρύζι ή μακαρόνια.