Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα

από kmir

manitarosoupaΑπό τη Βίκυ Πόταρη

Υλικά

1 κιλό μανιτάρια

2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη

2 κύβους ζωμό κότας

3 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μανιτάρια σε 1 λίτρο νερό για 10 λεπτά, αμέσως μετά τα βγάζουμε από το νερό, αφήνοντας μόνο 3-4 κομμένα στα 4 και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Στην κατσαρόλα που έβρασαν τα μανιτάρια ρίχνουμε τη μαργαρίνη και τους κύβους. Αμέσως ρίχνουμε τα μανιτάρια. Αφαιρούμε λίγο ζωμό από την κατσαρόλα και λιώνουμε το κορν φλαουρ. Το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα ,ανακατεύουμε και έτοιμη η σούπα μας.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies