Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Μανιτάρια αλά ελληνικά

Μανιτάρια αλά ελληνικά

από kmir

manitaria_ryziΑπό την Μαρία Γιαννούλη

Υλικά

1 κιλό μανιτάρια

1ματσάκι άνηθο

1 ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο

2 ποτήρια ρύζι

Αλάτι

πιπέρι,

σκόρδο

λάδι

1 ξερό κρεμμύδι

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, τον άνηθο και το ξερό κρεμμύδι. Ρίχνουμε το ρύζι να πάρει λίγο χρώμα και στη συνέχεια ρίχνουμε 5 με 6 ποτήρια νερό και τα υπόλοιπα υλικά. Τα αφήνουμε να βράσει μέχρι να είναι έτοιμο το ρύζι.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies