Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Μακαρόνια πουγκάκια

Μακαρόνια πουγκάκια

από kmir

pougakia_makaroniaΑπό τη Μαρία Σακελλαροπούλου

Υλικά

1 και 1/2 κιλό ώριμες ντομάτες

¼ κιλού τυρί φέτα

1/4 κιλού τυρί για μακαρόνια

1 πακέτο μακαρόνια

Σκόρδο, λάδι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια και τα βγάζουμε μισοψημένα και τα στραγγίζουμε καλά. Κόβουμε 4 κομμάτια αλουμινόχαρτο σε τέτοιο μέγεθος ώστε να χωράει μια μερίδα μακαρόνια στο καθένα και να μπορεί να κλείνει σαν πουγκί. Τρίβουμε τις ντομάτες και βάζουμε σε κάθε αλουμινόχαρτο από μια μερίδα μακαρόνια, ντομάτα, λίγο λάδι, το τυρί για τα μακαρόνια, την φέτα και το σκόρδο. Κλείνουμε τα αλουμινόχαρτα σαν πουγκάκια και τα βάζουμε στον φούρνο για 20 λεπτά, στους 160 βαθμούς. Τα τελευταία 3 λεπτά ανοίξτε ελαφρώς τα πουγκάκια για να ροδίσει η φέτα.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies