Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Μακαρόνια καρμπονάρα (διαίτης)

Μακαρόνια καρμπονάρα (διαίτης)

από kmir

karbonara_lightAπό την Μαρία Μάδη

Υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι

300 γραμμ.γαλοπούλα καπνιστή

2 πακετάκια κρέμα γάλακτος για μαγειρική (LIGHT)

τυρί τριμμένο

Εκτέλεση

Βράζω τα μακαρόνια και τα σουρώνω. Σε τηγάνι ζεσταίνω λίγο λάδι και καβουρντίζω την γαλοπούλα κομμένη σε κομματάκια. Μόλις πάρει λίγο χρώμα ρίχνω την κρέμα γάλακτος και ανακατεύω να πάρει βράση. Σβήνω. Σερβίρω τα μακαρόνια σε πιατέλα και περιχύνω με την κρέμα. Τέλος πασπαλίζω με τυρί τριμμένο, και σερβίρω.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies