Υλικά
200γρ σολομός
λίγο λάδι
1 ποτηράκι του κρασιού ούζο
1κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
μακαρόνια
αλάτι πιπέρι
1 ματσάκι άνηθο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το σολομό και τον σβήνουμε με ούζο, μετά προσθέτουμε κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσει. Στο τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένο τον άνηθο. Βράζουμε τα μακαρόνια ως συνήθως τα βάζουμε σε μια πιατέλα από πάνω βάζουμε τον σολομό μας. Προαιρετικά προσθέτουμε παρμεζάνα και ένα ποτήρι λευκό κρασί.