Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! «Λουκέτα» διαρκείας στα σχολεία αποφάσισαν οι εκπαιδευτικοί

«Λουκέτα» διαρκείας στα σχολεία αποφάσισαν οι εκπαιδευτικοί

από kmir

sxoleio«Λουκέτα» διαρκείας στα σχολεία αποφάσισαν οι εκπαιδευτικοί.

 

 

Στο «μπαράζ» των απεργιακών κινητοποιήσεων συμμετέχουν οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης αλλά και οι δάσκαλοι, με αποτέλεσμα τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά.

Σε απόφαση τους, οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης θα προχωρήσουν σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, ενώ Δευτέρα και Τρίτη θα απεργήσουν και οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών σχολείων.

Παράλληλα, οι δάσκαλοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας την Δευτέρα, αλλά και να μετάσχουν στην 48ωρη απεργία που έχει προκηρύξει για τις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ για όλο το Δημόσιο.

«Με την απεργία διαρκείας της ΟΛΜΕ προβάλλουμε και διεκδικούμε ένα σύνολο αιτημάτων, που εκφράζει τη συνολική και πλήρη αντίθεσή μας στην πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας, όπως αυτή υλοποιείται στην Παιδεία», τονίζει ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης και διευκρινίζει ότι «οι γενικές συνελεύσεις θα συζητούν, θα εκτιμούν και θα αποφασίζουν για την πορεία της απεργίας. Ούτε το Διοικητικό Συμβούλιο ούτε, πολύ περισσότερο, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ θα αποφασίσουν γι’ αυτό».

www.iefimerida.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies