Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Κρεατοσουβλάκια

Κρεατοσουβλάκια

από kmir

kreatosouvlakiaΑπό την Εύα Παπαστεφανάκη

Υλικά

3 μπριζόλες (2 χοιρινές, 1 μοσχαρίσια)

λίγο λάδι

αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

ντομάτα

καλαμάκια για σουβλάκια (10 περίπου)

κρεμμύδι

1 πιπεριά πράσινη

Για το ριζότο

1 κούπα ρύζι

2 κούπες ζωμό λαχανικών

πιπεριές κομματάκια χρωματιστές

μανιτάρια

λίγο λάδι

καλαμπόκι

Εκτέλεση

Κόβω τις μπριζόλες κομματάκια και μαρινάρω με το λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. Μετά από 30 λεπτά περνάω ντομάτα-κρέας κρεμμύδι πιπεριές εναλλάξ στο σουβλάκι. Ψήνω στο γκριλ 15 λεπτά. Συνοδεύω με ριζότο. Για το ριζότο σοτάρω τα λαχανικά, ρίχνω και το ρύζι μέχρι να γίνει διάφανο και προσθέτω το ζωμό. Βράζω σε σιγανή φωτιά.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies