Υλικά
100 γραμμάρια αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας κακάο
1 πρέζα αλάτι
1 αυγό
350 ml γάλα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το κακάο, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα άλλο μπολ σπάμε το αυγό και ανακατεύουμε καλά με ένα πηρούνι. Το προσθέτουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ρίχνουμε το γάλα. Ανακατεύουμε ώσπου να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Αφήνουμε για 20 λεπτά το μείγμα στο ψυγείο. Στην συνέχεια ξεκινάμε το τηγάνισμα, ρίχνοντας λίγο από το μείγμα σε ένα τηγάνι και ψήνοντας για ένα λεπτό από την κάθε μεριά. Σερβίρονται με πραλίνα φουντουκιού και μπισκότα ή ότι άλλο προτιμάτε.