Αρχική ΔιάφοραΔιάφορα Κουκέτα Super Loft της Μodeco: εξοικονόμηση χώρου στα παιδικά δωμάτια!

Κουκέτα Super Loft της Μodeco: εξοικονόμηση χώρου στα παιδικά δωμάτια!

από kmir

Κουκέτα Super Loft της Μodeco: εξοικονόμηση χώρου στα παιδικά-νεανικά δωμάτια!Όλοι γνωρίζουμε πως στα σύγχρονα διαμερίσματα ο χώρος είναι ιδιαίτερα πολύτιμος και δυστυχώς περιορισμένος.

Πόσο μάλλον στο παιδικό και νεανικό δωμάτιο όπου οι ανάγκες του παιδιού είναι πολλαπλές και μεταβάλλονται στην διάρκεια της ημέρας.

 

Σχολιάζει ο σχεδιαστής της εταιρίας Κωνσταντίνος Χούρσογλου

“Παιχνίδι, διάβασμα, ξεκούραση είναι οι τρεις βασικές ανάγκες που πρέπει να εξυπηρετεί ένα σωστά σχεδιασμένο και διαρρυθμισμένο δωμάτιο. Πως όμως μπορεί να συνδυαστεί ο απαιτούμενος ελεύθερος χώρος για παιχνίδι, με ένα άνετο γραφείο που μπορεί να φιλοξενήσει και έναν ενήλικα που βοηθάει το παιδί μαζί με ένα σωστό εργονομικά κρεβάτι, στα λίγα τετραγωνικά που διατίθενται;

Μια λύση είναι τα κρεβάτια κουκέτα/πατάρι. Αν και υπάρχουν αρκετά στην αγορά δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα για δύο βασικούς λόγους :

Ο πρώτος είναι το ύψος. Για να επιτρέπουν σε ένα ενήλικα να καθίσει μαζί με το παιδί στο γραφείο που είναι κάτω από την κουκέτα, το ύψος του κρεβατιού ξεπερνάει κατά πολύ τα δύο μέτρα, κάτι που κάνει τον χώρο μεταξύ κρεβατιού και οροφής πολύ περιορισμένο.

Ο δεύτερος λόγος είναι το μέγεθος αυτών των κουκετών. Για να έχουν την απαιτούμενη σταθερότητα σχεδιάζονται με βάση τις διαστάσειςς ημίδιπλου ή διπλού κρεβατιού και συνεπώς καταλαμβάνουν ιδιαίτερα μεγάλο χώρο.

Ένα νέο προϊόν από την MODECO, πρωτοπόρο Ελληνική εταιρία παιδικών & νεανικών επίπλων, έρχεται να δώσει λύση στα παραπάνω προβλήματα και να προσφέρει μια ακόμα επιλογή στους γονιούς.

Η κουκέτα ‘Super Loft’ έχει διαστάσεις μονού κρεβατιού και καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό χώρο στο δωμάτιο προσφέροντας κρεβάτι, γραφείο και βιβλιοθήκη σε ένα πακέτο.

Πως όμως λύνει τα προβλήματα του ύψους και της σταθερότητας που συζητήσαμε; Μέσα από τον καινοτόμο σχεδιασμό και μια ευρηματική λύση.

Αλλάζοντας ελαφρά την μορφή του γραφείου, επιτρέπει στο παιδί να μπει κάτω από την κουκέτα ενώ ο ενήλικας κάθεται απέναντι του και έξω από την κουκέτα, κάτι που όχι μόνο επιτρέπει στην κουκέτα να είναι χαμηλότερη αλλά προσφέρει ανεμπόδιστο φυσικό φωτισμό στο παιδί που διαβάζει. Ταυτόχρονα η μορφή του γραφείου με το μονό πόδι που προεξέχει ελαφρά δίνει την απαιτούμενη σταθερότητα στο σύνολο που υποστηρίζεται και από την βιβλιοθήκη με το βάρος που μεταφέρεται χαμηλά στο σύνολο.

Ένα πολύ καλό παράδειγμα του πως μπορούν πρακτικότητα και ασφάλεια να συνδυαστούν σε ένα πολύ αισθητικό αποτέλεσμα μέσω του καινοτόμου σχεδιασμού και του σεβασμού στις ανάγκες του χρήστη».

Η Modeco, είναι ελληνική εταιρία με έδρα στο νομό Λάρισας. Δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου εδώ και 30 χρόνια. Ο λειτουργικός και εργονομικός τρόπος που είναι σχεδιασμένα τα έπιπλά της -δημιουργίες του διεθνούς φήμης βιομηχανικού designer Κωνσταντίνου Χούρσογλου- δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για παιδικά, εφηβικά και νεανικά δωμάτια αλλά και όλους τους χώρους του σπιτιού. Έπιπλα υψηλής αισθητικής, με άριστη ποιότητα κατασκευής (μασίφ οξιά, προϊόντα ξυλείας Shelman, γερμανική συνδεσμολογία) και γραπτή εγγύηση για πέντε (5) χρόνια πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Γνωρίστε τις νέες σειρές επίπλων modeco σε μειωμένες τιμές έως -15%. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Modeco, γνωρίστε τις νέες σειρές των προϊόντων της και αποκτήστε τα σε μειωμένες τιμές έως και -15%! Επίσης σε προσφορά -15% θα βρείτε όλες τις συνθέσεις, ντουλάπες, βιβλιοθήκες και συνθέσεις με γραφεία!

Πληροφορίες στο www.modeco.gr ή στο τηλ. 24930-25301.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies