Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Κοτόπουλο με μαυροδάφνη

Κοτόπουλο με μαυροδάφνη

από kmir

kotopoulo_mavrodafniΑπό τη Δέσποινα Γεωργουσοπούλου

Υλικά

1 στήθος κοτόπουλου (κομμένο σε μπουκίτσες)

1 πιπεριά φλωρίνης (κομμένη σε ροδέλες)

1 κρεμμύδι ξερό (κομμένο σε ροδέλες)

1 σελίδα σκόρδου (ψιλοκομμένη)

1 ποτήρι του κρασιού μαυροδάφνη

4 κουταλιές τυρί κρέμα

αλάτι-πιπέρι-ρίγανη (όσο θέλει ο καθένας)

Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε για 3 λεπτά το κοτόπουλο. Στη συνέχεια ρίχνουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και μόλις μαλακώσουν (μετά από 5 λεπτά) ρίχνουμε και το σκόρδο. Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για ένα λεπτό και τα σβήνουμε με την μαυροδάφνη. Μετά από δέκα λεπτά προσθέτουμε το τυρί κρέμα, αλάτι, πιπέρι, και ρίγανη. Ανακατεύουμε και μετά από 2 λεπτά είμαστε έτοιμοι να το απολαύσουμε.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies