Υλικά
Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο λωρίδες
χρωματιστές πιπεριές σε λωρίδες
καρότα
1με 2 κολοκυθάκια
μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Για τη σάλτσα: κόκκινη σάλτσα, 2 κουταλάκια μέλι, πάπρικα γλυκιά, λίγο λάδι .
Εκτέλεση
Aφoύ κόψουμε τα λαχανικά σε λωρίδες και στον τρίφτη τα καρότα, είμαστε έτοιμοι: Λίγο λάδι σε βαθύ τηγάνι, σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ασπρίσει, ρίχνουμε τα λαχανικά, τα μπαχαρικά, και περιμένουμε λίγο να μαλακώσουν, αλλά ανακατεύουμε. Στο «μούλτι» βάζουμε τη σάλτσα και τα μπαχαρικά της και λίγο λάδι ,και λίγο ζεστό νερό για να λιώσει το μέλι, το ανακατεύουμε και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Ρίχνουμε και λίγο νερό και περιμένουμε να δέσει η σάλτσα.