Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Κοτόπουλο εστραγκόν

Κοτόπουλο εστραγκόν

από kmir

KotopoyloEstragonΑπο την Βασιλική Ζαφειροπούλου

Υλικά

2 στήθη από κοτόπουλο

εστραγκόν

αλάτι

πιπέρια κόκκινη

πιπεριά άσπρη

πιπεριά μαύρη

1 κονσέρβα μανιτάρια

ελαιόλαδο

γάλα εβαπορέ ή κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Χωρίζετε το κάθε κομμάτι από το κοτόπουλο σε 2 μέρη, τα αλατοπιπερώνετε και τα βάζετε στο τηγάνι όπου έχετε κάψει λίγο ελαιόλαδο. Προσθέστε τα μανιτάρια, αφού τα στραγγίξετε καλά. Ανακατεύετε συνεχώς. Στη συνέχεια, αφού ροδίσει η μία πλευρά, γυρίζετε το κοτόπουλο και απο την άλλη, ώστε να πάρει ομοιόμορφο χρώμα. Προσθέστε το εστραγκόν. Τέλος ρίξτε το γάλα αδιάλυτο ή την κρέμα γάλακτος και αφήστε το φαγητό να σιγοβράσει. Ολοκληρώστε το πιάτο σας με λίγο πιπέρι για άρωμα και χρώμα. 

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies