Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ

από kmir

kotopoulo_fetaΑπό τη Δήμητρα Μωραΐτη

 

ΥΛΙΚΑ

  • -200gr κοτόπουλο φιλέτο ωμό (χωρίς πέτσα )
  • -200gr ντομάτες σε κύβους
  • -20gr κρασί άσπρο (ξηρό)
  • -30gr τυρί φέτα
  • -5gr ελαιόλαδο
  • -Λίγη πράσινη πιπεριά και λίγο πράσο
  • -Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • -Πλένετε το κοτόπουλο και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. 
  • -Σε αντικολλητικό σκεύος το σοτάρετε ελαφρώς. 
  • -Το βγάζετε από το σκεύος και προσθέτετε το πράσο, την πιπεριά και τέλος τις ντοματούλες. 
  • -Εάν χρειάζεται προσθέτετε και λίγο νερό και ξαναβάζετε το κοτόπουλο μέσα. 
  • -Σε αυτό το σημείο ρίχνετε τα μπαχαρικά που θέλετε (πιπέρι – αλάτι). 
  • -Αφήνετε το φαγητό να βράσει ενώ λίγο πριν το αποσύρετε από τη φωτιά ρίχνετε το κρασί. 
  • -Στο τέλος προσθέτετε το τυρί και σερβίρετε.

 

        Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail           στο info@familylife.gr με τίτλο “ΣΥΝΤΑΓΗ”.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies