Από τη Δήμητρα Μωραΐτη
ΥΛΙΚΑ
- -200gr κοτόπουλο φιλέτο ωμό (χωρίς πέτσα )
- -200gr ντομάτες σε κύβους
- -20gr κρασί άσπρο (ξηρό)
- -30gr τυρί φέτα
- -5gr ελαιόλαδο
- -Λίγη πράσινη πιπεριά και λίγο πράσο
- -Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- -Πλένετε το κοτόπουλο και το κόβετε σε μικρά κομμάτια.
- -Σε αντικολλητικό σκεύος το σοτάρετε ελαφρώς.
- -Το βγάζετε από το σκεύος και προσθέτετε το πράσο, την πιπεριά και τέλος τις ντοματούλες.
- -Εάν χρειάζεται προσθέτετε και λίγο νερό και ξαναβάζετε το κοτόπουλο μέσα.
- -Σε αυτό το σημείο ρίχνετε τα μπαχαρικά που θέλετε (πιπέρι – αλάτι).
- -Αφήνετε το φαγητό να βράσει ενώ λίγο πριν το αποσύρετε από τη φωτιά ρίχνετε το κρασί.
- -Στο τέλος προσθέτετε το τυρί και σερβίρετε.
Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail στο [email protected] με τίτλο “ΣΥΝΤΑΓΗ”. |