Υλικά
½ κιλό φιλέτο κοτόπουλο
1 κ.γ. κόλιανδρο (σκόνη)
2 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι
2 ντομάτες κομμένες στα τέσσερα
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε κύβους. Αναμειγνύουμε τον κόλιανδρο με την μουστάρδα και το μέλι. Αλείφουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Τα περνάμε σε σουβλάκια, μαζί με τα κομμάτια της ντομάτας. Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στο μπάρμπεκιου ή στο γκριλ και μόλις γίνουν, -περίπου σε 15 λεπτά- τα σερβίρουμε αμέσως.