Υλικά
2 τεμάχια σοκολάτα κουβερτούρα (250gr)
6 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
βούτυρο ή γαλατάκι (όσο παίρνει με το μάτι για να λιώσει η σοκολάτα).
1 κουτ. σούπας ουίσκι
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και προσθέτουμε και το γαλατάκι ή το βουτυράκι και το ουίσκι. Όταν γίνει ομοιόμορφο το μείγμα προσθέτουμε σιγά σιγά την ζάχαρη ανακατεύοντας ταυτόχρονα. Έπειτα προσθέτουμε τα μπισκότα θρυμματίζοντας τα στα χέρια μας. Τα ανακατεύουμε καλά καλά. Τα βάζουμε σε μια φόρμα και την τοποθετούμε στο ψυγείο. Μετά από λίγη ώρα ο κορμός είναι έτοιμος. (Γύρω στα 15-20 λεπτά) κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε! Καλή σας όρεξη!