Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΣεξουαλικότητα Κολπίτιδα:Αντιμετωπίστε την

Κολπίτιδα:Αντιμετωπίστε την

από kmir

dt-intermed-eva-biolact-doucheΚνησμός, αίσθηση καψίματος, ερεθισμός και αυξημένες εκκρίσεις που πολλές φορές είναι δύσοσμες είναι συμπτώματα που συνήθως συνοδεύουν μία κολπίτιδα

και έχουν απασχολήσει κατά καιρούς όλες μας σε διάφορες περιόδους της ζωής μας. Αν και η συμπτωματολογία της κολπίτιδας είναι συγκεκριμένη, τα αίτια πρόκλησής της είναι πολλά και διαφορετικά. Η βακτηριακής αιτιολογίας κολπίτιδα αποτελεί τη συχνότερη φλεγμονή του κόλπου ενώ ακολουθούν η κολπίτιδα από τον μύκητα Candida και οι κολπίτιδες από τριχομονάδες ή χλαμύδια.

Ωστόσο, πέρα από την ανάπτυξη κάποιου παθογόνου μικροοργανισμού στο εσωτερικό του κόλπου, κολπίτιδα μπορεί να προκληθεί και από άλλα αίτια. Έτσι η ατροφική κολπίτιδα που εμφανίζεται κυρίως κατά την εμμηνόπαυση οφείλεται στη μείωση της συγκέντρωσης των οιστρογόνων ενώ η άτυπη κολπίτιδα είναι μια μη ειδικής αιτιολογίας κολπίτιδα.

dt-intermed-eva-biolact-douche-2

Επίσης η χρήση σπερματοκτόνων αλοιφών, κολπικών υπόθετων, προφυλακτικών και γενικότερα προϊόντων με ερεθιστικούς παράγοντες μπορεί να οδηγήσει σε αλλεργική κολπίτιδα.

Όποιος όμως και να είναι ο αιτιολογικός παράγοντας για την εμφάνιση της κολπίτιδας, η πρωταρχική αιτία που οδήγησε σε αυτή ή το αποτέλεσμα της είναι η διαταραχή της φυσιολογικής κολπικής χλωρίδας. Δηλαδή η μείωση του πληθυσμού των ωφέλιμων μικροοργανισμών και κυρίως των γαλακτοβάκιλων που υπάρχουν φυσιολογικά στον κόλπο καθώς και σε άλλες περιοχές του σώματός μας (εντερική και στοματική κοιλότητα καθώς και στο δέρμα) και έχουν ως κύριο ρόλο την προσφορά φυσικής προστασίας έναντι διαφόρων παθογόνων μικροβίων.

dt-intermed-eva-biolact-douche-1

Δυστυχώς για εμάς, οι ωφέλιμοι αυτοί μικροοργανισμοί μπορούν να διαταραχθούν από πολλούς παράγοντες όπως τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής (αντιβιοτικά, αντιμυκητιασικά, αντισυλληπτικά, χημειοθεραπευτικά σκευάσματα), την εμμηνόπαυση, την έμμηνο ρύση καθώς και από το καθημερινό stress. Είναι αναγκαία λοιπόν η παρέμβασή μας για την επαναφορά και τη διατήρησή τους σε επαρκείς πληθυσμούς, με τη χρήση προβιοτικών προϊόντων τα οποία προσφέρουν έτοιμους ωφέλιμους μικροοργανισμούς.

Τα προβιοτικά προϊόντα EVA BIOLACT με τον κλινικά δοκιμασμένο γαλακτοβάκιλο Lactobacillus coagulans, στην ανθεκτική μορφή του σπόρου, επαναφέρουν άμεσα & διατηρούν αποτελεσματικά τη φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου, της ευαίσθητης περιοχής και του εντέρου της γυναίκας όταν αυτή έχει διαταραχθεί εξαιτίας:

  • -της κολπίτιδας οποιασδήποτε αιτιολογίας (ειδικής ή μη ειδικής)
  • -της λήψης αντιβιοτικών για οποιαδήποτε αιτία ή αντιμυκητιασικών σκευασμάτων
  • -της λήψης αντισυλληπτικών
  • -της εμμήνου ρήσεως
  • -του καθημερινού stress

Τα EVA BIOLACT διατίθενται σε τρεις διαφορετικές μορφές για να καλύπτονται οι ανάγκες κάθε γυναίκας: EVA BIOLACT DOUCHE (κολπικές πλύσεις μίας χρήσης), EVA BIOLACT OVULES(κολπικά υπόθετα), EVA BIOLACT CAPSULES (κάψουλες)

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies