Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Κολοκυθοανθοί Γεμιστοί!

Κολοκυθοανθοί Γεμιστοί!

από kmir

KolokuthokorfadesΥλικά
20 κολοκυθοανθούς
150 gr. ανθότυρο θρυμματισμένο
2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο
3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγγιστό
1 φλ. του καφέ ρύζι
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
1 μικρό κολοκυθάκι
2-3 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε προσεκτικά τους ανθούς.Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα τυριά, το γιαούρτι, το ρύζι, το κολοκυθάκι το οποίο το περνάμε από τρίφτη χοντρό, τον δυόσμο, το πιπέρι, ελαιόλαδο και αλατίζουμε προσεκτικά, επειδή το κεφαλοτύρι είναι αλμυρό.  Γεμίζουμε τους ανθούς και τους τοποθετούμε σε ταψί. Περιχύνουμε με ένα ποτήρι νερό,ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies