Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΟμορφιά Κολλαγόνο σημαίνει υγεία!

Κολλαγόνο σημαίνει υγεία!

από kmir

KollagonoΤο κολλαγόνο είναι το συστατικό που βοηθάει στην καλή υγεία του ανθρώπου!

Δυστυχώς από την ηλικία των 25 ετών και μετά, τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα μας αρχίζουν να μειώνονται φυσιολογικά με ρυθμό περίπου 1,5% ετησίως. Τώρα όμως υπάρχει λύση, το Gollagen Pro-Active!

Τι είναι το κολλαγόνο;
Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού. Αποτελεί μία πρωτεΐνη-κλειδί του οργανισμού, αντιπροσωπεύοντας το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι το κολλαγόνο είναι το βασικό συστατικό του δέρματος και της επιδερμίδας. Το κολλαγόνο παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων των αρθρώσεων αλλά και των οστών. Δυστυχώς, τα αποθέματα κολλαγόνου μειώνονται με την πάροδο του χρόνου και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς. Από την ηλικία των 25 ετών και μετά, τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα μας αρχίζουν να μειώνονται φυσιολογικά με ρυθμό περίπου 1,5% ετησίως. Κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης, οι γυναίκες χάνουν κολλαγόνο με γρηγορότερο ρυθμό σε σχέση με τους άντρες. Αυτό το τόσο πολύτιμο συστατικό του οργανισμού μας, δυστυχώς αδυνατούμε να το προσλάβουμε από κάποιο είδος τροφής. Συνεπώς, η χορήγησή του στον οργανισμό μας μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής καθίσταται απαραίτητη. Τονώνοντας τα φυσικά επίπεδα του κολλαγόνου του οργανισμού ευεργετούμε τις αρθρώσεις και τα οστά μας, ενώ ενισχύουμε την ελαστικότητα του δέρματός μας. Η ενίσχυση του κολλαγόνου του οργανισμού μας έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία μας όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής, γεμάτης φρεσκάδα, αναζωογονημένης εμφάνισης.

Ποια είναι η ημερήσια δοσολογία;
Πλήθος κλινικών μελετών απέδειξε, πως η ημερησία λήψη 10 gr υδρολυμένου κολλαγόνου ημερησίως από το στόμα (μία ημερήσια δόση Collagen Pro-Active) είναι καθοριστική για την υγεία του οργανισμού. Για τον λόγο αυτό, συνιστούμε τη λήψη 20ml ημερησίως, δηλαδή ένα καπάκι κάθε μέρα. Μπορείτε να πιείτε το Collagen Pro-Active σκέτο ή να το αραιώσετε με νερό, τσάι, χυμό φρούτων ή ακόμα και σε γιαούρτι. H προτεινόμενη ώρα λήψης της δοσολογίας είναι μισή ώρα πριν το βραδινό ύπνο. Προτείνετε να το πίνουμε αραιωμένο σε μισό ποτήρι νερό. Ανακινήστε το μπουκάλι πριν καταναλώσετε το προϊόν. Διατηρήστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Το Collagen Pro-Active έχει παρενέργειες;
Μετά από χρόνια μελέτης πάνω στο προϊόν δεν έχει αναφερθεί καμία παρενέργεια σε υγιείς οργανισμούς. Όπως σε όλα τα συμπληρώματα δεν συνιστάται η χρήση του:
• Στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας.
• Στην κύηση και γαλουχία.
• Δεν ενδείκνυται σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και με κίρρωση του ύπατος.
• Σε πολύ ευκοίλιους οργανισμούς, ίσως εμφανιστεί διάρροια.
Τέλος, μπορεί να ληφθεί και από διαβητικούς, καθώς περιέχει ελάχιστη ποσότητα φρουκτόζης. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στους πάσχοντες από υπερθυρεοειδισμό ή υποθυρεοειδισμό. Το Collagen Pro-Active έχει εγκριθεί από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA / Food and Drug Administration), από το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας (Ministry of Health of England) και έχει Αρ. Γν. από τον ΕΟΦ 78511/18-11-2010.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies