Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Κοκκινιστό μοσχάρι

Κοκκινιστό μοσχάρι

από kmir

MosxariKokkinistoΑπό την Πέγκυ Ηλία

1 κιλό μοσχάρι

λίγο λάδι

1 ποτηράκι κρασί

σάλτσα ντομάτας (φρέσκια ή κονσέρβα)

1 κρεμμύδι

1 καρότο κομμένο

1 ξύλο κανέλας

3-4 γαρύφαλλα

αλάτι, πιπέρι

1 φύλλο δάφνης

Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε λίγο λάδι και ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να τσιγαριστεί λίγο. Μετά προσθέστε το μοσχάρι κομμένο σε κύβους το γυρνάτε και από τις δύο πλευρές  να πάρει χρώμα  παντού. Σβήνετε με το κρασί, προσθέστε νερό ώστε να σκεπάσει το μοσχάρι, ρίχνετε τα καρότα, τη ντομάτα και τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Αφήνετε το φαγητό να σιγοβράζει για 1 ½ – 2 ώρες μέχρι να μαλακώσει πολύ το κρέας και να δέσει η σάλτσα του.

Μπορείτε να το συνοδεύεστε πιλάφι ή πουρέ πατάτας.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies