Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Καρμπονάρα

Καρμπονάρα

από kmir

carbonaraΑπό την Αργυρώ Σαράντου

Υλικά

κρέμα γάλακτος

μανιτάρια

ζαμπόν

μπέικον

αλάτι

πιπέρι

λευκό κρασί

κασέρι τριμμένο

Εκτέλεση

Βράζετε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα και τα στραγγίζετε. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε τα μανιτάρια, μόλις απορροφήσουν τα υγρά τους, ρίχνετε και τα αλλαντικά.  Σβήνετε την σάλτσα με λευκό κρασί, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε καλά μέχρι να δέσουν τα υλικά. Τέλος γυρνάτε την σάλτσα στα βρασμένα μακαρόνια. Σερβίρετε με τριμμένο τυρί αν το επιθυμείτε.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies