Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

από kmir

kanelonia_spanakiΑπό τον Μπάμπη Αποστολίδη

Για τη γέμιση

  • -2 ματσάκια σπανάκι
  • -1 κρεμμύδι
  • -1/2 κεσεδάκι τυρί κρέμα (150γρ)
  • -2 κ.σ παρμεζάνα
  • -1 κουτί κανελόνια

Για τη σάλτσα

  • -2 κονσέρβες ντοματάκια ψιλοκομμένα
  • -1 σκελίδα σκόρδο
  • -1 κ.σ κρασί
  • -ρίγανη, αλάτι, πιπέρι

Αντί για μπεσαμέλ

  • -1/2 κεσεδάκι τυρί κρέμα (150γρ)
  • -4 κουταλιές σούπας γάλα
  • -μοσχοκάρυδο
  • -παρμεζάνα

Εκτέλεση

  • -Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σπανάκι μέχρι να μαραθούν. Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. 
  • -Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης.
  • -Ψήνουμε τη σάλτσα βάζοντας όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι. 
  • -Όταν ψηθεί η ντομάτα τη στρώνουμε σε ένα πυρέξ.
  • -Γεμίζουμε ένα-ένα τα κανελόνια με τη γέμιση και τα βάζουμε πάνω στη ντομάτα.
  • -Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το γάλα και το μοσχοκάρυδο. 
  • -Το ρίχνουμε πάνω από τα κανελόνια και τελειώνουμε με την παρμεζάνα. 
  • -Τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 30 λεπτά.

        Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail           στο [email protected] με τίτλο “ΣΥΝΤΑΓΗ”.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies