Υλικά
Για τη ζύμη
500 γραμμάρια αλεύρι
1 κουταλάκι ξύδι
1 φακελάκι μαγιά
Αλάτι
Χλιαρό νερό (όσο πάρει)
Για τη γέμιση
Κόκκινη σαλτσούλα, κίτρινα τυριά, ζαμπόν, μανιτάρια
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε τη ζύμη, την αφήνουμε να ξεκουραστεί, και την χωρίζουμε σε πιο μικρά κομμάτια. Ανοίγουμε το φύλλο, βάζουμε τη γέμιση και κλείνουμε τα μισοφέγγαρα. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.