Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Καθαριστές τζαμιών γίνονται για μια φορά τον χρόνο ο Σπάιντερμαν, ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν!

Καθαριστές τζαμιών γίνονται για μια φορά τον χρόνο ο Σπάιντερμαν, ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν!

από kmir

spiderman 1Αυτό θα πει ευχάριστο πρωινό ξύπνημα!

Έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε το Νοσοκομείο Παίδων του Πίτσμπουργκ, για να δώσει χαρά στους νεαρούς ασθενείς σε συνεργασία με την εταιρεία καθαρισμού “Allegheny Window Cleaning Inc.”.

Τα παιδιά ξύπνησαν ένα πρωινό και βρήκαν κάποιους από τους χαρακτήρες των αγαπημένων τους κόμικς, όπως ο Superman, ο Spider-Man, ο Batman και ο Captain America, να πλένουν το παράθυρό τους.

Η διεύθυνση του Νοσοκομείου ήταν αρχικά διστακτική, όταν προτάθηκε η ιδέα αλλά τελικά όλοι έμειναν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και ειδικά τα παιδιά. Μάλιστα η χαρά των μικρών “ενοίκων” του Νοσοκομείου ήταν τόσο μεγάλη που αποφασίστηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση να γίνει ετήσιο γεγονός.

Όπως δήλωσε μάλιστα ο προϊστάμενος του ιδιόμορφου συνεργείου καθαρισμού Έντουαρν Μάτιουζεκ στην εφημερίδα Metro: “Οι υπάλληλοί καθαρισμού όταν βρίσκονται σκαρφαλωμένοι στα τζάμια απολάμβαναν πραγματική υποδοχή ηρώων”.

1.

heros 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. 

heros 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 www.iefimerida.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies