Υλικά
ελαιόλαδο για το τηγάνι
4-5 ντομάτες ώριμες
200γρ τυρί φέτα
λίγο ρίγανη
4 αυγά
1 πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες τις χαρακώνουμε στα τέσσερα κ τις στίβουμε λίγο. Βάζουμε λαδάκι στο τηγάνι κ ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Μόλις πιουν τα ζουμάκια τους χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε. Βάζουμε τη ρίγανη, αλάτι, ζάχαρη.
Τα ανακατεύουμε 1 λεπτό περίπου και προσθέτουμε το τυράκι τριμμένο, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και σβήνουμε τη φωτιά ώστε να μην λιώσει το τυράκι τελείως…