Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Καγιανάς

Καγιανάς

από kmir

kagianasΑπό τη Φωτεινή Διδυμιώτη

Υλικά

ελαιόλαδο για το τηγάνι

4-5 ντομάτες ώριμες

200γρ τυρί φέτα

λίγο ρίγανη

4 αυγά

1 πρέζα ζάχαρη

Αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τις ντομάτες τις χαρακώνουμε στα τέσσερα κ τις στίβουμε λίγο. Βάζουμε λαδάκι στο τηγάνι κ ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Μόλις πιουν τα ζουμάκια τους χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε. Βάζουμε τη ρίγανη, αλάτι, ζάχαρη.

Τα ανακατεύουμε 1 λεπτό περίπου και προσθέτουμε το τυράκι τριμμένο, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και σβήνουμε τη φωτιά ώστε να μην λιώσει το τυράκι τελείως…

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies